Wegenwerken Circuit Zolder 2019

Tussenfase in de middenbermen tot eind mei:
op- en afrit 27 terug open

De voorbije 2 maanden heeft de aannemer gewerkt op de E314 richting Leuven. Die fase is bijna achter de rug.  Vanaf maandag 29 april zal hij werkzaamheden in de middenberm uitvoeren en de nodige wegenis aanleggen om vanaf eind mei over te kunnen schakelen naar de laatste fase waarin hij op de snelweg richting Nederland zal werken.

Verkeer in beide richtingen over versmalde rijstroken

Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden zal het verkeer in beide richtingen over twee versmalde rijstroken kunnen rijden aan weerszijden van de snelweg. De omschakeling van het verkeer start vrijdagavond 26 april om 20.00 uur en zou in de loop van zaterdagvoormiddag 27 april afgerond moeten zijn.

Op- en afritten open tot na het weekend van 18 en 19 mei 2019

Bij de planning van de werken hield het agentschap rekening met het massa-evenement Deutsche Tourenwagen-Masters op het circuit in Zolder. Om de grote verkeersdruk tijdens dit evenement op te kunnen vangen, zullen de op- en afritten binnen de werfzone open zijn tot na het weekend van 18 en 19 mei 2019.

Daarna gaat de laatste fase van de werkzaamheden van start en zal de aannemer de extra rijstrook richting Nederland aanleggen. Daarbij zal al het verkeer op 2×2 versmalde rijstroken op de weghelft richting Leuven rijden. Meer info volgt.

Blijf op de hoogte

Wij doen er alles aan om samen met de aannemer de hinder tijdens deze werken zoveel als mogelijk te milderen.
U vindt steeds alle beschikbare info over dit project op www.wegenenverkeer.be/heusden-zolder.

Wegenwerken Circuit Zolder 2019