Download our app:

Over Circuit Zolder

Circuit Zolder is een 70 ha groot domein én een 30 personen tellende organisatie, waarvan de activiteiten zich situeren in :

• Het uitbaten van het domein, rekening houdend met de ruime omgeving.
• Het runnen van kampioenschappen, wedstrijden en trainingen, kortom “Racing”.
• Het organiseren van MICE

MISSIE:

Circuit Zolder wil de Europese top van auto-, motor-, fiets- en X-sport evenementen en opleidingen op innoverende manier brengen naar een breed publiek en zo meehelpen aan de economische, sportieve en toeristische ontwikkeling van de regio, en dit op een onafhankelijke en integere manier.

Merken of bedrijven die hun naam verbinden met Circuit Zolder of met één van de nationale of internationale organisaties, creëren voor zichzelf daadwerkelijk een uniek imago. Gedurende het hele jaar biedt Circuit Zolder zijn partners de gelegenheid om in een unieke en dynamische omgeving promotionele acties en PR-activiteiten te ontplooien te ontplooien tijdens verschillende evenementen zoals de prestigieuze DTM, Belcar Endurance, FIA Truck Grand Prix, 24 Hours of Zolder, Whelen Nascar en zelfs het wereldkampioenschap BMX in 2015 en 2019.

Jaarlijks bezoeken meer dan 400.000 toeschouwers uit binnen- en buitenland Circuit Zolder. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid, de prachtige ligging en de voortreffelijke accommodatie biedt Circuit Zolder exclusieve hospitality mogelijkheden.

Het succes van Circuit Zolder is een combinatie van het unieke aanbod van diverse wereldevenementen en de ideale locatie va het Circuit. Het circuit is gesitueerd vlakbij de kruising van de E313 (Hasselt-Antwerpen) en de E314 (Aken-Brussel). Dit is op minder dan 100km van grote steden zoals Antwerpen, Brussel, Luik, Aken en Eindhoven.

Over Circuit Zolder