Download our app:

funfastic Racing

SIMTAG RACING SIMULATORS

DÉ ULTIEME RACE-ERVARING!

As Real As It Gets

Ben je op zoek naar dé ultieme race ervaring? Weten hoe het voelt om een échte racepiloot te zijn? Dan is onze SIMTAG Racing Simulator iets voor jou! Dit is niet zomaar een virtuele training tool, maar een van de beste op de markt op dit moment.

De adrenaline stroomt door je lichaam en dichter bij het gevoel van écht racen op het circuit, zal geen enkele simulator geraken.

SIMTAG Racing Simulator

SIMTAG is in de wereld van de professionele autosport een begrip op gebied van race simulators.

SIMTAG tal van piloten tot onze klanten rekenen. Van een Nederlandse F1 piloot, tot de WTCR kampioen, race winnaar in Indycar en recente 24 H Le Mans, Nürburgring, Daytona en Zolder winnaars. De high end simulators zijn ook zeer geliefd bij de sim racers. Steeds meer sim racers maken de stap naar de “echte” autosport en SIMTAG kan hun ermee helpen om zich meteen thuis te voelen in een race wagen.

Het parade paardje zijn de zelf ontwikkelde hydraulische pedalen. Verder maken we de simulators op de maat van de klant.

SIMTAG verhuurt ook simulators voor evenementen. Om uw gasten bezig te houden tijdens een incentive, als teambuilding, competitie maar ook voor openingen van garages of team voorstellingen.

SIMTAG is ook de officiële race simulator partner van het Belcar Endurance Championship!

Ontdek het hier!

SIMTAG RACING SIMULATORS