Ticketshop

Petrolhead Sunday 2019

26/05/2019

De mooiste dingen op wielen

Een uniek event voor dreamcars en classic cars. Alle paddocks staan vol met de allermooiste creaties ooit op twee en vier wielen. Hét summum voor petrolheads. Zeker als je weet dat je met al die exclusieve auto's op het circuit mag rijden – zonder geluidsbeperking!

Wilt u ook deelnemen aan Petrolhead Sunday?

In 2016 organiseerde DRAAIF de eerste editie van Petrolhead Sunday op het Circuit van Zolder. Een evenement voor liefhebbers van exclusieve auto's, droomauto's, klassiekers en fietsen. Klanten van Porsche Center Antwerpen & CarCave en leden van de New Paddock Corvette Club genoten van hun exclusieve tracktime. Eigenaren van superauto's en klassiekers konden het circuit verkennen tijdens vrije rondjes. Een stoet van uitzonderlijke, unieke Café Racers was de kers op de taart.

In de paddock toonden trotse eigenaren hun geliefde speeltje. Petrolheads en hun gezinnen genoten volop van racesimulators, demonstraties en karting voor kinderen.

DRAAIF heeft toen beslist in de toekomst samen te werken met Circuit Zolder. Samen zullen ze Petrolhead Sunday naar een niveau hoger tillen en er het belangrijkste evenement van 2018 van maken.

Het concept blijft hetzelfde: Petrolheads, eigenaars en liefhebbers verzamelen op het circuit voor een unieke dag vol actie, plezier en dromen ... Volop genieten van de wagens, zonder geluidslimiet ...! De toegang als gewone bezoeker kost je €10 en superauto's kunnen gratis parkeren in de gereserveerde paddockparking.

Meer info: www.petrolheaddays.com