Ticketshop

24 Hours of Zolder 2019

10-11//08/2019

Een levende legende

24 uur lang scheuren tal van piloten in flitsende wagens tegen topsnelheid over het circuit om zoveel mogelijk rondes af te leggen. Dat zijn sinds1976 de onvervalste ingrediënten van de Eleven Sports 24 Hours of Zolder.

Tijdens de 24 Hours of Zolder, tellend voor het Belcar Endurance Championship en waar dubbele punten te verdienen zijn, gaan de piloten en hun bolides de strijd aan met elkaar, zichzelf én de tijd. 24 uur lang, 4 km lange ronde na ronde pure concentratie. Duizenden scherpe bochten, 36.000 schakelmomenten, adembenemende remmanoeuvres en andere straffe toeren – allemaal tegen topsnelheid. De ‘Grid Walk’ en het verrassende entertainment in de paddocks zijn de kers op de racetaart.

Eleven Sports

Eleven Sports, een wereldwijd sportnetwerk dat internationale en lokale sporten op het scherm brengt. Zij zenden de Eleven Sports 24 uur live zaterdag en zondag vanop het circuit uit. De livestream is te volgen op https://www.elevensports.be/ en op de applicatie van Eleven Sports. Zo moet niemand iets van het race spektakel missen! 

Tickets 

 

PRE-ORDER

OFFICE

Zondag

€15

€20

Weekend

€30

€35

TICKETS HERE

Gratis toegang voor inwoners Heusden-Zolder en kinderen geboren op of na 1 januari 2007.

More info: info@circuit-zolder.be

Press

Circuit Zolder – Guy Geurts: press@circuit-zolder.be