Ticketshop
business spaces-nl

Martini racing club

Centraal gelegen in de paddock, is de Martini Racing Club van Circuit Zolder ideaal voor evenementen tot 253 personen. In een moderne Martini-stijl kan u er sfeervolle en klasse evenementen organiseren. Enkele van de mogelijkheden zijn zakelijke bijeenkomsten, presentaties, prijsuitreikingen, personeelsfeesten, galadiners en walking diners. De Martini Racing Club beschikt bovendien over een uniek terras met prachtig uitzicht op de start en finish van het circuit.

Vaste waarde tijdens de topevenementen op de activiteitenkalender, staat de Martini Racing Club Zolder ook garant voor zorgeloos genieten van de races in de meest exclusieve omstandigheden. Samen met uw klanten, partners of gelijkgezinde bedrijven wordt u ondergedompeld in de racingsfeer, en zit u op de eerste rij om de races te volgen.

Intekenen voor de Martini Racing Club is intekenen voor een programma dat van A tot Z geregeld is. Zo krijgt u een gepersonaliseerde uitnodiging, een VIP-parkeerplaats, het gedetailleerd programma, leuke weetjes over de wedstrijden en een uitstekende catering. Na een onthaal met champagne, vindt u er een rijkelijk buffet en zijn alle aangepaste dranken inbegrepen tot na het serveren van de koffie. Nadien zijn de dranken betalend. De Martini Racing Club arrangementen zijn doorgaans actief van 10u tot 18u. Tijdens de 24Hours of Zolder is dit op zaterdag van 14u tot 24h.

oppervlakte-nl 280,00 m²
voorzieningen-nl
aantal toegelaten personen-nl 169