Ticketshop

Reserveer uw tafel

What happens at the Martini Racing Club Pavilion, stays at the Martini Racing Club Pavilion!

“Tijdens deze 24 uur durende race gaan we er compleet over in de Martini Racing Club Pavilion. Speciale VIP-entrée met red carpet, het beste panoramisch uitzicht, privé dj’s, culinair genot, sigarenaanbod... luxe krijgt hier een heel andere betekenis. It’s a once in a lifetime opportunity!” – Circuit Zolder

In het Martini Racing Club VIP Pavilion beleeft u dé race van uw leven terwijl u geniet van een ‘VIP treatment’ van hoog niveau. U zit u met uw klanten, partners, familie en vrienden of collega’s op de eerste rij om van deze seizoentopper te genieten. Het luxepaviljoen wordt slechts één keer per jaar opengesteld, speciaal voor dit belangrijke event.

“Dichter bij het asfalt kunt u niet komen”

Het Martini Racing Club VIP Pavilion ligt in paddockzone 0, op een heuvel met fantastisch uitzicht: u kijkt op de aanstormende piloten, de start en de pitlane, de eerste linkse bocht en de hele Kanaalzone. Dankzij de vele glasramen wordt u helemaal opgenomen in de dynamiek van een omgeving waarin snelheid centraal staat.

“Tot in de puntjes verzorgde service”

De verwennerij die u daarbij te beurt valt, verrast zelfs de grootste luxepaarden. U wordt persoonlijk opgehaald en begeleid naar het Pavilion. Bij aankomst krijgt u een glaasje Martini Brut. Een maître staat in voor het verdere, vlekkeloze verloop van de catering. U geniet van een rijkelijk buffet met aangepaste drank (inbegrepen, tot na de koffie en exclusief sterke drank). Uitzonderlijk is ook de toegang tot de gridwalk.

HET ZIJN DE LAATSTE TAFELS… Reserveer uw tafel voor het te laat is!

Er zijn nog maar enkele tafels over … Haast u indien u het topevenement van het jaar in de meest exclusieve omstandigheden wil beleven! Een tafel voor 10 personen kunt u reserveren voor

€ 2.500,00 excl. BTW.

Wilt u een event organiseren voor uw klanten of personeel; en dit op een unieke locatie?

Circuit Zolder is ‘the funfastic place to be’!

Meer informatie of een aanvraag op maat?

Marina Meus
+32 11 85 87 63
Marina.meus@circuit-zolder.be