Download our app:

funfastic Racing

SIMFASTIC RACE-SIMULATOR

DÉ ULTIEME RACE-ERVARING!

As Real As It Gets

Ben je op zoek naar dé ultieme race ervaring? Weten hoe het voelt om een échte racepiloot te zijn? Dan is onze SimFastic Race-Simulator van Duitse origine iets voor jou! Dit is niet zomaar een virtuele training tool, maar een van de beste op de markt op dit moment.

De adrenaline stroomt door je lichaam en dichter bij het gevoel van écht racen op het circuit, zal geen enkele simulator geraken. Het goede nieuws: je kan hem gewoon zelf testen op Circuit Zolder, beneden in de witte controletoren.

Profiteer van speciale rij-formules

De simulator is open tijdens de top race-weekends. Daarnaast bieden we het hele jaar formules aan waarbij je vrij kan komen rijden en trainen, evenals speciale formules voor families, clubs en dames.

Doe mee aan de Sim Race Kampioenschappen

We organiseren ook Sim Race Kampioenschappen, waarbij je kan komen trainen, kwalificaties rijden en sim-racen tegen een lage all-in prijs. De winnaars krijgen waardebonnen, professionele karting-sessies en zelfs ritten op het échte circuit in de Radical racewagen.

Boek nu je online sessie

Heb je altijd al eens in een Ferrari 488 GTE de uitdagende chicanes van het Circuit van Zolder willen nemen? Of een Porsche 911 GT3 Cup tot het uiterste drijven in de Raidillon op Franchorchamps? Kijk dan snel op de SimFastic website waar alle events staan en waar je online sessies kan boeken.

Book Here

SIMFASTIC RACE-SIMULATOR