Download our app:

funfastic Racing

RC CLUB

Ontdek de wereld van modelracing

Op het domein van Circuit Zolder is een speciaal offroad RC-circuit aangelegd voor elektrobuggy’s schaal 1/10. De uitdagende baan met veel reliëf heeft als ondergrond Astro-kunstgras en is 240 meter lang en overal 3 meter breed. Vanop de 2,4 meter hoge stelling met afdak heb je een prima overzicht van het circuit en er is altijd stroom om de lipo’s op te laden. RC-clubleden kunnen zich hier het jaar rond uitleven met hun hobby, ervaringen uitwisselen en hun skills verfijnen. Sportiviteit en respect staan hoog in het vaandel.

Elk jaar worden een tiental clubwedstrijden gehouden. Clubleden kunnen ook zonder bijkomende vergunning deelnemen aan de manche van het Belgisch kampioenschap in Zolder. In de onmiddellijke omgeving van de RC Club, die zich net achter brasserie The Wheels bevindt, vind je ook een BMX-piste, een paintballpiste, een elektro-motorcrossparcours voor kinderen en nog veel meer.

Het RC-parcours maakt deel uit van het concept ‘World On Wheels’ (WOW) waarmee Circuit Zolder zich, naast auto- en motorsport, ook profileert op het gebied van veldrijen, BMX, EMX, karting, avondfiets, de Vlaamse Wielerschool enz.

www.rc-cz.be

RC CLUB