Download our app:

funfastic Business

Promove

VEILIG RIJDEN, VERRASSEND LEUK

ProMove reikt iedereen de mogelijkheid aan om op een leuke manier met rijvaardigheid bezig te zijn. Bovendien maak je levenslang deel uit van een leerrijke, begrijpbare en aangename mobiliteitscommunity. Omdat alleen leren, luisteren en een beetje oefenen niet voldoende zijn, kaderen we altijd alles in de ProMove driehoek van educatie, participatie en animatie. Ons engagement voor een veiliger verkeer.

EEN AANBOD VOOR IEDEREEN

Particulieren:

ProMove zet zich in voor een veiliger verkeer en leert technieken aan voor een betere rijvaardigheid. Je leert hoe je moet reageren in moeilijke omstandigheden en hoe je die situaties zelfs kunt voorkomen. Er is een aanbod voor elke automobilist of motorrijder van beginner tot gevorderde, in groep of in bedrijfsverband.

Overtuigd dat rijvaardigheid iedereen aanbelangt, maar toch te weinig tijd in jouw drukke agenda? Geen probleem. We bieden elk pakket ook individueel aan, zodat je op het meest geschikte moment tóch op een leuke manier met rijvaardigheid kan bezig zijn. Verras iemand die je liefhebt met een spannend en leerrijk cadeau. Je kan een cadeaubon kopen op www.promove.be.

Bedrijven:

Beleef mobiliteit op een verrassend leuke manier. Verkeersveiligheid en rijvaardigheid staan centraal, maar niet op de typisch belerende manier. Laat je onderdompelen in een unieke mix van educatie, animatie en participatie. Volledig op maat van jouw behoeften: workshops, een groots opgezet event of een specifiek voor je opgesteld opleidingsprogramma.

Blue Light Driving:

Leer bij ProMove hoe je met een prioritair voertuig op een correcte manier in het verkeer kan bewegen. Zonder risico’s voor jezelf, passagiers of andere weggebruikers.

www.promove.be.

Promove