Download our app:

funfastic Cycling

UCI BMX World Championships 2019

Een week vol spektakel, plezier en (in)spanning!

Hét BMX-evenement van 2019! De 2019 UCI BMX World Championships geven toeschouwers de kans om de top van de BMX-wereld aan het werk te zien. Tijdens de eerste dagen krijgen de jongeren hun kans om hun BMX-talent te laten zien aan de rest van de wereld. Gedurende de hele week zullen er spectaculaire races en een opzwepende sfeer zijn op Circuit Zolder, met als hoogtepunt de Elite finales. Hier racet de crème de la crème van de BMX-wereld voor die ene felbegeerde titel, het hoogst haalbare in de BMX-sport, wereldkampioen BMX 2019!

BMX-track van wereldniveau

De Lotto BMX Track is het snelst groeiende parcours van Circuit Zolder. Mede dankzij een sterke en goed georganiseerde BMX-club behoort onze track tot de beste van de wereld! Zie de piloten van de 8 meter hoge starthelling afsnellen, waarna ze over uitdagende jumps en spectaculaire bochten scheuren om als eerste over de finish te komen.

Dankzij onze pumptrack geven we de kleinsten ook de kans om de BMX-techniek goed onder de knie te krijgen.

Er is ook een vernieuwd BMX dirt parcours aanwezig, waar waaghalzen hun mooiste tricks op een BMX-fiets kunnen tonen. Spektakel gegarandeerd dus!

Tickets  www.bmxzolder.be

23/07/2019 - 27/07/2019
UCI BMX World Championships 2019