Download our app:

funfastic Racing

Touring & Trucks weekend

Adembenemende races op Circuit Zolder tijdens Touring & Trucks Weekend

FIA WTCR en TCR Europe! Live uitzendingen op Europort en livestream.

Circuit Zolder heeft het eerste  ‘echte’ internationaal race-weekend dat nu op 12 & 13 september plaatsvindt bijzonder goed gestoffeerd.
De topnummers zoals de FIA World Touring Car Cup, de TCR Europe, Dutch Truck Racing Championship en Cup & Tourenwagen Trophy zullen aanwezig zijn tijdens het weekend.

Zo verwelkomt Circuit Zolder dit jaar de drie grootste touring wagen kampioenschappen die er bestaan, WTCR, TRC Europe én DTM in oktober.
WTCR zal tevens live uitgezonden op Eurosport, TCR Europe zal te volgen zijn via livestream.

Een geöliede organisatie

Circuit Zolder hoopt in de mate van het mogelijke aan te knopen met de sfeervolle pre-corona-weekends. De voltalige organisatie staat er en vecht voor het overleven van het circuit. Het garandeert een veilig verloop en put uit de ruime ervaring die het in de voorbije maanden heeft opgebouwd tijdens de individuele oefenritten en rij-opleidingen. De perfecte organisatie van de Belcar Race Day en Zolder Fun Festival is een mooi voorbeeld van hoe er ook onder strikte voorwaarden kan geracet worden.

#RaceToCare

WTCR lanceerde een speciaal programma om de Health Care Workers een hart onder de riem te steken. #RaceToCare zamelt per verreden kilometer €1, ten voordelen van een medische instelling of vereniging in de medische zorg. Meer informatie vind je hier.

 

Timing

12/09/2020 - 13/09/2020
Touring & Trucks weekend