Download our app:

funfastic Cycling

TELENET SUPERPRESTIGE

CYCLOCROSS MET HART EN ZIEL EN GEZELLIGHEID

Ook in 2021 brengt Pro Cycling de Telenet Superprestige Cyclocross naar Heusden-Zolder.

Cyclocross en Circuit Zolder is een jaarlijks begrip waarbij de absolute toppers het tegen mekaar opnemen, aangemoedigd door een massa supporters.

Jammer genoeg was de editie van 2020 toch anders. De toppers gaven het beste van zichzelf maar helaas moest de organisatie doorgaan zonder publiek.

“Wij hopen bij de editie december 2021 de draad opnieuw op te nemen en het talrijke publiek met open armen te ontvangen, terug de ambiance van weleer met toffe feesttenten, gezellige eetstandjes en het rennerspark dat vrij toegankelijk is en dit onder het gejoel van de duizenden supporters die de topsporters naar het podium roepen. Het parcours is zeer goed toegankelijk, van modder en slijk hebben wij op Circuit Zolder geen last en de talrijke led walls zorgen ervoor dat de toeschouwers vanop alle plaatsen de wedstrijden voor 100% kunnen volgen, zegt organisator Koen Monu.

Heusden Zolder en Circuit Zolder hebben er alles aan gedaan om de “spookeditie 2020” te laten doorgaan en dit moet elke cyclocrossliefhebber komen vieren op ……12.2021.

www.cyclocrossheusdenzolder.be

www.telenetsuperprestige.be

Meer informatie

26/12/2021
TELENET SUPERPRESTIGE