Download our app:

funfastic Racing

Race Promotion Day

WAGENS IN BEWEGING OP WAPENSTILSTAND 

Een nieuw event op een donderdag! Dan moet je een veel mensen boeien en dat is precies het opzet van Race Promotion Day. Alle ogen zullen donderdag gericht zijn op de finale van de Belcar Skylimit Sprint Cup, twee korte races van elk 30 minuten waar vijf verschillende klassen van wagens aan kunnen deelnemen. Het wordt dé instapformule bij uitstek in de Benelux voor low budget racing.

Het grootste aantal deelnemers zal wellicht te vinden zijn in de categorie van 1601 tot 2500 cc met piloten in BMW 325 Clubsport, Renault Clio Cup, Mazda MX5, Lotus Elise, VW Golf, Peugeot 206 GTI, Opel Astra… Het leuke is dat de Belcar Skylimit Sprint Cup ook toegankelijk is voor heel kleine wagens zoals Citroën C1, Peugeot 107, Toyota Aygo en Yaris, Suzuki Swift… die voor heel groot spektakel kunnen zorgen.

De Belcar Skylimit Sprint Cup treedt ook aan op 8 en 9 mei tijdens het New Race Festival en op 3 juli tijdens de 24 Hours of Zolder. Race Promotion Day sluit aan bij Race Promotion Night twee dagen later, het laatste event van het racejaar en eveneens bestemd voor een heel breed publiek.

11/11/2021
Race Promotion Day