Download our app:

funfastic Racing

PETROLHEAD SUNDAY

De mooiste dingen op wielen

Een uniek event voor dreamcars en classic cars. Alle paddocks staan vol met de allermooiste creaties ooit op twee en vier wielen. Hét summum voor petrolheads. Zeker als je weet dat je met al die exclusieve auto’s op het circuit mag rijden – zonder geluidslimiet!

NEEM JE OOK DEEL AAN  PETROLHEAD SUNDAY?

De paddock van Circuit Zolder wordt helemaal ingenomen door de exclusieve automerken die allemaal met hun mooiste en exclusiefste modellen naar Zolder komen. De beleving tijdens Petrolhead Sunday is veel groter dan de gewone autoshow omdat tijdens Petrolhead de wagens ook op het circuit kunnen rijden. Er zijn vrije slots en er wordt tijd voorzien voor demo’s en de Petrolhead Warming-Up en Sport groepen.

In de paddock tonen trotse eigenaren hun geliefde speeltje. Petrolheads en hun gezinnen genieten volop van racesimulators, demonstraties en karting voor kinderen.

Het concept blijft hetzelfde: Petrolheads, eigenaars en liefhebbers verzamelen op het circuit voor een unieke dag vol actie, plezier en dromen … Volop genieten van de wagens, zonder geluidslimiet …!

De toegang bedraagt € 10 en eigenaars van dreamauto’s kunnen parkeren op de gereserveerde paddockparking.

www.petrolheaddays.com

14/06/2020
PETROLHEAD SUNDAY