Download our app:

funfastic Racing

PETROLHEAD SUNDAY

Grootste dreamcar event in België met de echte geur van ‘burning rubber’

Alle paddocks staan vol met de meest exclusieve creaties ooit op vier wielen. Petrolhead Sunday is het enige dreamcar event waar ook echt met de auto’s op circuit gereden wordt. Het gaat niet om de snelste rondetijd, het gaat om zien en gezien worden. Na 5 succesvolle seizoenen keert het Petrolhead Days concept terug, groter en sterker.

Het opzet is simpel:  Petrolheads, eigenaars of amateurs verzamelen op het circuit voor een unieke dag vol actie, plezier en dromen…  Wil je enkele rondjes zelf gas geven of als passagier de G-krachten trotseren? Dat kan. Wil je gewoon je dreamcar showen. Doen. Er zijn vrije slots en er wordt tijd voorzien voor demo’s.

In 2021 zijn er ook 8 Petrolhead Thursdays waarbij rijders en fans van supercars het circuit rijden kunnen ontdekken, met of zonder begeleiding van onze professionele Petrolhead instructeurs.

Dreamcars en premium sportwagens met minstens 300pk kunnen gratis parkeren in de dreamcar paddock. Toegang voor bezoekers is gratis tijdens alle Petrolhead Thursdays. Op Petrolhead Sunday kost de toegang tot het event €15,- per bezoeker.

www.petrolheaddays.com

20/06/2021
PETROLHEAD SUNDAY