Download our app:

funfastic Racing

PETROLHEAD SUNDAY

Grootste dreamcar event in België met de echte geur van ‘burning rubber’

Alle paddocks staan vol met de allermooiste creaties ooit op VIER wielen. De meest exclusieve merken komen naar Zolder met hun topmodellen. Petrolhead Sunday is het enige dreamcar event  waar ook echt met de auto’s op circuit gereden wordt.  Iets waarvoor ze eigenlijk gewoon gemaakt zijn.

Het gaat niet om de snelste rondetijd, het gaat om zien en gezien worden. Wil je enkele rondjes rijden? Prima, dat behoort tot de mogelijkheden. Wil je gewoon je dreamcar showen en er weer mee naar huis rijden. Doen. De Petrolhead Sunday is een relaxt event voor mensen met een passie, in een ongedwongen sfeer met fantastische catering en – als je ervoor kiest –  voldoende tijd achter het stuur zonder je dreamcar te pijnigen. Er zijn vrije slots en er wordt tijd voorzien voor demo’s.

Ook als liefhebber beleef je een dag vol actie, plezier en dromen… Kom gerust met je gezin voor een wandeling door de Petrolhead Village.

Dreamcars en premium sportwagens met minstens 300pk kunnen gratis parkeren in de dreamcar paddock. Check de site voor alle mogelijkheden om deel te nemen, zelf te rijden of aanwezig te zijn als exposant.

De toegang als bezoeker kost je € 10.

www.petrolheaddays.com

14/06/2020
PETROLHEAD SUNDAY