Download our app:

funfastic Racing

HISTORIC GRAND PRIX

VINTAGE FAST MOVING HISTORY

Circuit Zolder en de Historic Grand Prix zijn al jarenlang beste vrienden. Dit evenement is geliefd door jong en oud vooral omdat er ook iets minder jonge bolides te zien zijn! Blitse wagens, een brok racegeschiedenis en de gekende Circuit-Zolder-event-sfeer: dit is vintage fast moving history!

De oude Formule 1-auto’s uit de jaren ’60 en ‘70 van de Masters Historic Formula One brengen de bezoekers terug naar de F1-races die in Zolder verreden werden, terwijl de Masters Historic Sports Cars de glorietijden van Le Mans en Daytona doen herleven. Nog verder in de tijd duiken we met de Gentlemen Drivers Pre-66 G en Masters Pre-66 Touring Cars.

In de Belcar Historic Cup komen oldies zoals een Austin Healy, Ford Sierra Cosworth, Porsche 964, Lotus Elan, Mazda RX3…samen met nog oudere oldtimers op de baan. Er worden ook super competitieve manches gereden van het Belcar Endurance Championship.

Op zondag staat dé Concours d’élégance op het programma. De paddock zal gevuld worden met pareltjes van weleer. Wedden dat je ogen tekort komt voor al dat moois.

21/08/2021 - 22/08/2021
HISTORIC GRAND PRIX