Download our app:

funfastic Racing

DTM

Terugkomst van DTM in 2020!

De Deutsche Tourenwagen-Masters (DTM) rijden op 10-11 & 17-18 oktober 2020 in Zolder. De terugkomst van DTM, een van de belangrijkste Europese racecompetities, is voor het circuit en voor Limburg fantastisch nieuws met een gigantische impact. Zowel sportief als toeristisch. Voor Circuit Zolder én voor de Belgische motorsport is de terugkomst van de DTM wat de formule 1 is voor Spa, een paradepaardje om fier op te zijn! Circuit Zolder kijkt er dan ook reikhalzend naar uit om hier wederom een succesvol event van te maken en om alle troeven uit de kast te halen.

DTM en Zolder zijn oude bekenden. In feite komt DTM, met nu 4 manches op Duitse bodem en 6 verspreid in Europa, in Zolder weer ‘thuis’.  Het DTM kampioenschap groeide succesvol uit door de talloze races van Duitse autoclubs die vanaf de jaren ’60 heel vaak in Zolder reden, omwille van de vlotte samenwerking en prachtige omgeving.

Ook het randprogramma ligt vast! DTM’s promotor ITR pakt uit met een gloednieuwe nevenserie, de DTM Trophy. Deze gloednieuwe GT-Sprint serie zal zorgen voor nóg meer spektakel op het circuit! Daarnaast keren ook de Porsche Carrera Benelux, Belcar Endurance Championship en de DRM Classics terug naar de thuisbasis in Zolder.

Informatie huidige tickethouders

www.dtm.com

Timing DTM 1

10/10/2020
11/10/2020
17/10/2020
18/10/2020
DTM