Download our app:

Business & Fun

Event locaties

Reserveer uw seats

Reclame op het domein

Offerte op maat?

Wist u dat Circuit Zolder 20.000 parkeerplaatsen heeft? Veiligheid en gemak verzekerd!
Wist u dat Circuit Zolder gelijk staat aan een terrein van 70 hectare oppervlakte?
Wist u dat Circuit Zolder beschikt over ruimtes vanaf 50m² tot 500m².

Business Folder 2020 

Circuit Zolder is dé plaats in Heusden-Zolder waar adrenaline de bovenhand neemt.

Het domein biedt meer dan enkel de fenomenale racebaan. Zakelijke bijeenkomsten, presentaties, productlanceringen, personeelsfeesten, nieuwjaarsrecepties, … Voor elke gelegenheid is er een buitengewone locatie rondom Circuit Zolder. Dankzij verschillende locaties, met een eigen individueel karakter kunnen er tot 1.500 personen worden verwelkomd. Bovendien beschikken de locaties over de laatste meeting- en eventtechnologieën.

Centraal gelegen in de paddock, is de VIP Martini Racing Club ideaal voor evenementen tot 200 personen. In ware Martini-stijl kan u er sfeervolle en klasse evenementen organiseren, met vanop het terras een prachtig uitzicht op de start en finish van het circuit.

Het Congress Center bestaat dan weer uit 5 modulaire zalen. De totale capaciteit ligt – in combinatie met de Expo Hall tussen de 500 en de 1.500 personen. De grootste capaciteit tot nu toe! Perfect onder het Congress Center, ligt de Expo Hall Circuit Zolder. Deze multifunctionele locatie, een zone van 8 pitboxen, is de ideale oplossing voor de lancering en/of presentatie van nieuwe producten. Het Congress Center biedt bovendien uitzicht over één van de bekendste bochten, terwijl de Expo Hall toegang biedt tot de paddock, pitlane en het circuit zelf.

Het Cycling Center zorgt dan weer voor een terras met adembenemend uitzicht op een BMX-track van wereldniveau, capaciteit tot 150 personen.

Maak uw MICE-activiteit compleet met een unieke activiteit op het circuit: avondfietsen, cursus driften, sessie (mee)rijden met een racewagen of een cursus rijvaardigheid.

Business & Fun