funfastic Cycling

Essec 24 Hours of Cycling

Essec 24 hours of Cycling @Zolder

Straffe fietsers

24 uur rijden: Circuit Zolder is dé place to be voor een stevige etmaalrace. Of het nu op twee of vier wielen is. Geen paardenkracht maar spierkracht drijft de renners tot het uiterste. Hier geldt meer dan ooit: ‘De volhouder wint’. Ook voor de supporters.

Beperkt je kracht zich tot 12 uur onophoudelijk supporteren? In augustus pakken we uit met de Essec 12 Hours Cycling @Zolder.

Een recreatief topsport evenement

De 24 Uren Fietsen @Zolder heeft bewezen een topsport evenement te zijn. Om het sportieve gedeelte perfect te doen verlopen gebruiken we ook dit jaar weer timekeeping identiek aan de auto- en motorsport, waarbij met behulp van de informatica iedere deelnemer bij iedere passage zijn tijd, positie, achterstand en voorsprong zal kennen en dat tot op een honderdste van seconde precies!

Ambiance

Maar de 24 Uren Fietsen is vooral bedoeld voor teams die erbij willen zijn voor de ambiance, voor de gezelligheid, de echte amateurploegen dus. Een unieke manier om samen met je wielervrienden te proeven van de magie van het nachtrijden, van de echte teamsport. Een wedstrijd waar tussendoor in het rennerskwartier tijd is voor sterke verhalen bij de bbq …

Een teambuilding evenement

Tijdens de 24 Uren wordt er ook gestreden voor de Corporate Challenge. Bedrijven kunnen hun personeelsleden, klanten of leveranciers overtuigen hun kleuren te verdedigen. Voor deze teams die uitkomen in de Corporate Challenge wordt er bovendien een weekendlang volledige catering voorzien. Lunch, 4-uurtje en avondmaal op zaterdag en ontbijt en lunch op zondag allemaal in de prijs inbegrepen.

Toegangsprijs: GRATIS

www.endurancecyclingseries.be

15/06/2019 - 16/06/2019
Essec 24 Hours of Cycling