funfastic Racing

FIA ETRC BELGIAN TRUCK GRAND PRIX

Zolder is jarenlang een thuis voor truckraces en het typsiche karakter van dit event resulteert zich in onvergetelijke actie. Op 14 en 15 september is Circuit Zolder met een goede mix van strakke bochten en chicanes een echte uitdaging voor de truckchauffeurs.

Weggiganten in de clinch

De FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix tilt de motorsport letterlijk naar een zwaardere gewichtsklasse. De weggiganten, niet enkel de FIA Truck Racing Championship maar ook de Dutch Truck Racing Championship, razen over het tarmac met genoeg power om de tribunes te doen daveren. Het circuit is voor de gelegenheid helemaal in truckerstijl gehuld. Bewonder de PK-monsters en hun ‘temmers’. Een pure tour de force! Verder op het programma: een manche van de Cup & Tourenwagen Trophy.

Tickets

Internationale Truckshow

Dit jaar opnieuw een TRUCKSHOW ZOLDER tijdens het weekend van de internationale truckrace. Het concept dat door velen gesmaakt wordt, blijft onveranderd: een mooie internationale truckshow op één van de mooiste plekken voor een chauffeur, namelijk de paddock tijdens een truckrace! Op zondag maken de trucks nog een schoonheidsrondje op het circuit.

Inschrijven Truckshow

14/09/2019 - 15/09/2019
FIA ETRC BELGIAN TRUCK GRAND PRIX