Download our app:

funfastic Racing

ELEVEN SPORTS 24 HOURS OF ZOLDER

Een levende legende

24 uur lang scheuren tal van piloten in flitsende wagens tegen topsnelheid over het circuit om zoveel mogelijk rondes af te leggen. Dat zijn sinds 1976 de onvervalste ingrediënten van de Eleven Sports 24 Hours of Zolder.

Tijdens de 24 Hours of Zolder, tellend voor het Belcar Endurance Championship en waar dubbele punten te verdienen zijn, gaan de piloten en hun bolides de strijd aan met elkaar, zichzelf én de tijd. 24 uur lang, 4 km lange ronde na ronde pure concentratie. Duizenden scherpe bochten, 36.000 schakelmomenten, adembenemende remmanoeuvres en andere straffe toeren – allemaal tegen topsnelheid. De ‘Grid Walk’ en het verrassende entertainment in de paddocks zijn de kers op de racetaart.

Concours d’élégance
Schijf je in
Pure elegantie, nostalgie en klasse. Voor de derde keer organiseert Circuit Zolder een Concours d’élégance. Een wedstrijd die geen enkele oldtimerfan mag missen. Unieke, opmerkelijke en exclusieve classic cars strijden om de titel ‘Best of Show 2019’.

Spot een BV

De 24 Hours of Zolder is dé uitgelezen kans om BV’s te spotten en hun handtekening te vragen. Ontmoet Anthony Kumpen, de gebroeders Koen en Kris Wauters en Tom Boonen in levenden lijve!

Eleven Sports

Nieuw sinds vorig jaar is ook de samenwerking met Eleven Sports, een wereldwijd sportnetwerk dat internationale en lokale sporten op het scherm brengt. Zij zenden de Eleven Sports 24 uur live zaterdag en zondag vanop het circuit uit. De livestream is te volgen op www.elevensports.be en op de applicatie van Eleven Sports. Zo moet niemand iets van het race spektakel missen!

Twee Belcar Series: Historic Cup en Youngtimer Cup

Circuit Zolder wil voor iedere racefan, jong en oud, een gevarieerd programma brengen. Ook youngtimers en oldtimers krijgen de kans om te tonen wat ze in hun mars hebben. In de Historic Cup racen oldtimers tot het jaar 1981 in de klassen HTP Historic en National Historic. In de Youngtimer Cup strijden youngtimers in de klassen GT, Toerisme en Nineties van bouwjaar 1982 tot 1999.

De klasse Historic Monoposto Racing staat open voor formuleauto’s uit de jaren ’60 en ’70. De raceserie laat de gouden tijden van onder meer de Formule (Super) Vee, de Formule Ford 1600 en Formule Ford 2000 herleven.

Tickets Timing

10/08/2019 - 11/08/2019
ELEVEN SPORTS 24 HOURS OF ZOLDER