Download our app:

funfastic Racing

AMERICAN FESTIVAL NASCAR FINALS

Zolder goes Americana

Op 5 en 6 oktober haalt Circuit Zolder een stukje Amerika naar Heusden-Zolder tijden het American Festival Nascar Finals. Het is ongetwijfeld een van de spectaculairste races van het jaar. Met een open pitwalk, een publieke start grid en een festival vol typisch Amerikaans entertainment. Speciaal voor de Nascar Whelen Euro Series wordt Circuit Zolder volledig ondergedompeld in een Amerikaanse sfeer: foodstanden met – hoe kan het ook anders – hamburgers en hotdogs, souvenirstanden, typisch Amerikaanse muziek, kidsanimatie en handtekeningsessies van enkele piloten.

Belcar Series

Het Belcar Endurance Championship, de Belcar Historic Cup en de Belcar Youngtimer Cup rijden dat weekend hun voorlaatste manche! Zij halen nog een keer alles uit de kast voor ze de grand finale rijden in Assen (BEC) en Nürburgring (BH & BY).

Clio Cup Central Europe

Ook de finale van de Clio Cup Central Europe wordt dit jaar gestreden op Circuit Zolder. Naast tal van Duitse en Oost Europese rijders komen er ook heel wat Nederlanders in actie in hun Franse wagentjes.

Tickets Timing

American Cars & Bikes on Wheels show 2019
Inschrijven American Cars & Bikes on Wheels
In een weekend vol Amerikaans entertainment mogen er natuurlijk geen American Cars & Bikes ontbreken. Daarom komt er voor de derde keer een American Cars & Bikes on Wheels show. Hierin wordt een mooie mix gepresenteerd van zowel oldtimers als nieuwe Amerikaanse voertuigen.

Boek nu uw weekendje Amerika in België!

 

05/10/2019 - 06/10/2019
AMERICAN FESTIVAL NASCAR FINALS